martes, 15 de marzo de 2011

Nota informativa

El grupo de apoyo a la lactancia Sant Feliu- Lactancia Materna de Sant Feliu de llobregat, después de tres años de funcionamiento finaliza sus sesiones semanales como grupo de apoyo a la lactancia.

Sant Feliu – Lactancia Materna no se convierte en ningún otro grupo de apoyo ni pasa a ser ninguna asociación.
Tanto este blog como la página de Facebook seguirán en funcionamiento y serán actualizadas por mi, para compartir información actualizada sobre lactancia.
Quiero agradecer la colaboración, durante todo este tiempo, tanto del Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat, como de los Servicios Sanitarios Municipales.
Y por último, también me gustaría agradecer las numerosas muestras de apoyo y de cariño recibidas desde la determinación del cese de las sesiones del grupo.

María José García.

              -------------------------------------------------------------
 
El grup de suport a l´alletamen Sant Feliu- Lactància Materna de Sant Feliu de llobregat, després de tres anys de funcionament, finalitza les seves sessions setmanals com grup de suport a la lactància.

Sant Feliu - Lactància Materna no es converteix en cap altre grup de suport ni passa a ser cap associació.
Tant aquest blog com la pàgina de Facebook seguiran en funcionament i seran actualitzades per mi, per a compartir informació actualitzada sobre lactància.
Vull agrair la col•laboració, durant tot aquest temps, tant de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, com dels Serveis Sanitaris Municipals.
I finalment, també m'agradaria agrair les nombroses mostres de suport i d'afecte rebudes des de la determinació del cessament de les sessions del grup.

María José García.

3 comentarios:

Keroana dijo...

potser no tinc dret a preguntar perque no he pogut anar a cap de les trovades, pero perqué finalitza???
Bueno al menos, menosmal que queda el blog i el facebook, encara que només segueixo el blog.
una abraçada.

Gemma dijo...

Qué linda labor que has hecho y haces,gracias por continuar con un blog tan repleto de leche, teta y amor ;)

Gemma Guillamón.-

Alletem dijo...

Per sort, del mes de febrer del 2011 Sant Feliu compta amb un nou grup de suport a la lactància materna. El grup es diu ALLETEM i es reuneix tots els dijous de 17 a 19 h a l'espai matern-infantil, al costat del CEIP Gaudí (ctra. Sànson, 10). Al blog http://alletem.wordpress.com podeu trobar-hi el telèfon de contacte (atenció les 24 h del dia) i l'adreça electrònica per fer consultes.